De Forza®- Methode

De 4 MINDpijlers:

Hoewel er in persoonlijke ontwikkeling al jaren wordt gewerkt met de Growth Mindset, ervaarde ik als coach dat dit denken in mogelijkheden en positiviteit niet genoeg is voor een verandering met blijvend resultaat.

 

Hoog tijd dus voor een methode naar een andere manier van denken én leven; de FORZA Mindset!

 

De FORZA Mindset gaat over in je kracht staan en zelf de regie nemen naar een betere zelfzorg.

Hiervoor is aandacht nodig voor verschillende gebieden die ons leven, bewust en vaak onbewust, raken. 

We creëren de FORZA Mindset aan de hand van 4 MINDpijlers: krachtig en uniek, net als jij!

 

Iedere pijler biedt nieuwe inzichten, verdieping en groei. Alle 4 samen zorgen ze voor een complete methodiek van een grotere bewustwording, versterkende (zelf-) communicatie & krachtige Mindset-training. 

Het model maakt concreet duidelijk welke gebieden bijdragen aan een krachtige zelf-transformatie en wat nodig is voor een leven met méér rust, regie, balans & energie. 

1. Denken

Leg de krachtige basis voor jouw persoonlijk leiderschap; ontdek je onbewuste patronen, sta stil bij wat jou beweegt en leer jezelf beter kennen & begrijpen. 

Zelfinzicht & Zelfbewustzijn. 

2. Willen

Krijg helder wat je anders wilt en waarom; onderzoek je drijfveren, vergroot je zingeving & en kom méér in verbinding met jezelf.

Zelfontwikkeling & Zelfmotivatie.

3. Kunnen

Leer los te laten wat niet van jou is en de regie te pakken waar het kan; maak betere keuzes, krijg méér innerlijke rust & effectieve daadkracht. 

Zelfvertrouwen & Zelfcompassie.

4. Doen

Implementeer je vernieuwingen in jouw dagelijks leven. Creëer duurzaamheid & balans. Voor blijvend resultaat, op alle fronten. 

Zelfregie & Zelfzorg.

Het heeft me laten inzien dat je dingen echt zelf in handen hebt. Met oefeningen die ik nu zelf ook nog kan blijven toepassen. Hierdoor lukt het me een betere en gezondere balans in mijn leven te houden.

Marielle van Rees

Pak die regie!

Coaching

Trainingen

Follow Forza

#forzamindset #mindsettips #blogs