Behind Forza

José van den Hoven

Oprichtster Forza Company

Mindset Specialist

Master in Neuro Linguïstisch Programmeren*
Bourgondische sportieveling 🙂

 

 

In 1981 ben ik geboren in het mooie Bergen op Zoom en groeide ik op ‘boven de zaak’ van mijn ouders die samen een haarcosmetica groothandel runden.

 

Voor de liefde ben ik naar die andere mooie kant van Brabant verhuisd:

Vlakbij s’-Hertogenbosch, ben ik gaan wonen.

 

Na een maandenlang ziekbed werd ik in 2008 moeder van Maddy & Guusje. Nadat zij, als tweeling, véél te vroeg waren geboren volgden er jaren van intensief zorgen en ver-zorgen.

 

In die periode verruilde ik mijn vaste baan bij de Deutsche Bank in om mensen te gaan helpen met faal- en rijangst in het verkeer (vaak na burn-out).

 

Mijn 1ste coaching bedrijf was een feit!

 

Velen heb ik geholpen in gestreste situaties en iedere keer signaleerde ik dat niet de omstandigheden het werkelijke probleem waren maar de manier van denken en praten erachter: De Mindset.

 

Ook herkende ik veel van mijzelf terug in mijn cliënten. Ik was onrustig, voelde me tekort schieten op allerlei fronten en liep continue op mijn tandvlees.

‘Het’ was mij te veel. Maar wat ‘het’ dan precies was? Ik kon het allemaal aanwijzen maar het vingertje wees vaak allesbehalve naar mij. Pas toen ik via via in een cursus NLP* en zelf-compassie belandde ging het roer om.

 

Niets van die omslag had te maken met veranderingen van buitenaf. Het begon van binnen. Bij mij!

 

Ik ontwikkelde een bewustwording en denkwijze die mij tot de dag van vandaag in mijn kracht houdt en waarmee ik de regie be-houdt over mijn rust en energie. Zodat ik mijzelf en mijn dierbaren de zorg en aandacht kan geven die wij verdienen.

 

Een blijvende verandering. Op allerlei fronten!

 

Zo ook professioneel. Ik heb me verder laten opleiden tot NLP*Master, ben mijzelf gaan specialiseren in burn out preventie en richt me hierin op vrouwelijk werkend Nederland. Als coach & trainer ben ik hierdoor enorm gegroeid en is mijn werk nóg leuker geworden!

 

Mede door mijn eigen- en praktijk ervaringen is mijn visie op de huidige problematiek van onrust, stress en hoge burn-out cijfers heel duidelijk:

Drukte blijft. Gedoe blijft. Dit zal niet gaan veranderen. Jij wel. Als je wilt.

 

Mijn ‘Forza’ missie is helder: 70% minder burn out’s & 100% méér balans!

Binnen 1 jaar. Niet door ze op te lossen maar door ze te voorkomen.

 

Samen naar een grotere bewustwording en krachtige Mindset.

Samen creëren we de FORZA Mindset!

José is, naast coach & trainer, tevens te boeken als spreker met haar inspirerende Mindset Talks bij o.a. netwerkbijeenkomsten en team dagen.