fbpx

Behind Forza

José van den Hoven

Oprichtster Forza Company

Mindset Specialist

Master in Neuro Linguïstisch Programmeren*
Bourgondische sportieveling 🙂

 

 

In 1981 ben ik geboren in het mooie Bergen op Zoom en groeide ik op ‘boven de zaak’ van mijn ouders die samen een haarcosmetica groothandel runden.

 

Voor de liefde ben ik naar die andere mooie kant van Brabant verhuist:

Vlakbij s’-Hertogenbosch, ben ik gaan wonen.

 

Na een maandenlang ziekbed werd ik in 2008 moeder van Maddy & Guusje. Nadat zij, als tweeling, véél te vroeg waren geboren volgden er jaren van intensief zorgen en ver-zorgen.

 

Enkele jaren later verruilde ik mijn baan bij de Deutsche Bank in om mensen te helpen met faalangst en rijangst (vaak na burn-out) in het verkeer.

 

Mijn 1ste coaching bedrijf was een feit!

 

Velen heb ik geholpen in gestreste situaties en iedere keer signaleerde ik dat niet de omstandigheden het grootste probleem waren maar de, vaak onbewuste, manier van denken en praten erachter. Onze Mindset.

 

Ook herkende ik veel van mijzelf terug in mijn cliënten: Ik was onrustig, voelde me tekort schieten op allerlei fronten en liep continue op mijn tandvlees.

 

Pas toen ik mij ging verdiepen in de kracht van Mindset ging het roer om.

 

Ik leerde mijzelf beter kennen en begrijpen. Niet alleen mijn manier van denken maar ook mijn zelf-communicatie was een eye-opener! Ik werd zelfverzekerder en maakte daadkrachtig keuzes om beter voor mijzelf te zorgen.

 

Zo ontwikkelde ik een manier van denken en leven die me tot de dag van vandaag mij in mijn kracht & in balans houdt. Waarmee ik mijzelf en mijn geliefden de rust, aandacht en plezier kan geven die wij verdienen.

 

Een blijvende verandering…op alle fronten!

 

Zo ook professioneel; als coach & trainer ben ik enorm gegroeid en is mijn werk nóg leuker geworden! Mede door mijn praktijk ervaringen en de huidige problematiek van hoge burn-out cijfers is mijn missie duidelijk:

 

Ik wil helpen naar een manier van denken en leven dat zorgt voor een blijvend gevoel van méér rust, regie, energie & balans. Passend in jouw dagelijks leven.

 

 

Samen naar een grotere bewustwording en een krachtige Mindset.

Samen creëren we jouw FORZA Mindset!

José is, naast coach & trainer, tevens te boeken als spreker met haar inspirerende Mindset Talks bij o.a. netwerkbijeenkomsten en team dagen.